Biografie

M-am nascut in Oncesti, intr-un loc plin de viata, cu oameni veseli si mereu pregatiti de petrecere si voie buna. Un loc unde dealurile, casele si peisajul din jur respire parca la unison traditii si folclor. La varsta de 9 ani am descoperit o jucarie care pentru alti copii de varsta mea nu inseamna nimic – vioara. Pentru mine a fost inca din clipa in care ne-am cunoscut pasiunea vietii.

Mama mea a fost cea care a decoperit talentul meu. Am invatat sa cant la o vioara stricata, primita cadou de la niste prieteni de familie! Nu avea corzi, nici calus, dar pentu mine era o minune. Asa ca l-am rugat pe tatal meu sa o duca la reparat. De indata ce am auzit primele sunete ale viorii am fost de nedespartit.

Dragostea pentru folclor insuflata de catre parintii mei m-a facut, insa, sa nu renunt, iar povestea de dragoste dintre mine si regina instrumentelor, vioara, sa nu apuna.

Felul mai diferit de a canta la vioara l-am cultivat, insa, intamplator.

Dupa un pariu! Prietenii mei nu credeau ca as putea sa cant cu vioara pe umar, asa ca le-am aratat ca pot! Mi-am dezvoltat dexteritatatea, asa ca am invatat sa cant in conditii aparent imposibile: fara parul de la arcus, cu vioara la spate sau pe umarul altei persoane.

Tot ei au fost cei care m-au convins sa ma inscriu la “Romanii au talent”, unde am facut o demonstratie de virtuozitate care s-a potrivit de minune cu trei de “DA”! Am ajuns pana in finala, iar de acolo a inceput nebunia. Sute de concerte in tara si in strainatate: Cipru, China unde am fost alaturi de interpretul Grigore Lese , Austria, Belgia , Irlanda, Franta etc.

Iar povestea abia acum incepe… Cata vreme inima imi va bate la unison cu folclorul romanesc autentic, voi fi aici sa va incant si sa arat lumea in care eu am crescut …si care nu va muri niciodata!