Menu
Vasilică Godja, un artist dornic de adrenalină. A cântat la vioară la peste 3.000 de metri altitudine (VIDEO)

Vasilică Godja, un artist dornic de adrenalină. A cântat la vioară la peste 3.000 de metri altitudine (VIDEO)

Cântă la vioară indiferent de condiții, chiar și la peste 3.000 de metri altitudine. Interpretul de muzică populară Vasilică Godja a sărit cu parașuta la filmarea celui mai nou videoclip.

Imaginile le-au fost trimise și celor de la Cartea Recordurilor, pentru a omologa ineditul moment.

Încă de mic Vasilică Godja a fost pasionat de vioară. Odată cu trecerea anilor a învățat să cânte în orice poziție. Pentru cel mai nou videoclip a vrut să își demonstreze măiestria și în aer. Așa că a pus la muncă întreaga echipă a unui aerodrom de lângă Cluj. Înainte de marele salt s-a încălzit într-un mod autentic.

„Ca să îmi treacă emoțiile am luat ceva bun, ceva de prune, curată de la Maramureș, am adus-o până la Cluj. Am băut un 50, mai beau două guri, îs aranjat. Am dat toate datele de la spectacole unui băiat, dacă cumva eu pățesc ceva, să nu rămână fără cântări”, a declarat mai în glumă, mai în serios Vasile Godja.

Saltul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu. Când totul a fost pregătit, Vasilică a trecut la fapte. Artistul a reușit să cânte la vioară la peste 3.000 de metri altitudine, iar aterizarea a fost un real succes.

Parașutiștii cu experiență recunosc că nimeni nu a mai încercat niciodată așa ceva.

Videoclipul lui Vasilică Godja va fi gata peste două săptămâni.

http://looktv.ro/vasilica-godja-un-artist-dornic-de-adrenalina-a-cantat-la-vioara-la-peste-3-000-de-metri-altitudine-video/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *