Menu
Un ceteraş din Maramu’ vrea să intre în Cartea Recordurilor: a cântat la vioară în aer, la 3.000 de metri înălţime

Un ceteraş din Maramu’ vrea să intre în Cartea Recordurilor: a cântat la vioară în aer, la 3.000 de metri înălţime

Vasilică Gojda, pe numele său de scenă Vasilică Ceteraşul, şi vioara sa au sărit ieri, 19 octombrie, dintr-un avion undeva lângă Câmpia Turzii. Totul a făcut parte dintr-o coregrafie prin care ceteraşul din Maramureş vrea să intre în Cartea Recordurilor. După ce i s-a desfăcut paraşuta, el a cântat în aer, la 3.000 de metri altitudine.

„Am simţit că trebuie să fac ceva inedit, spectaculos şi m-am gândit să zbor“, spune Vasilică Ceteraşul, pentru „Adevărul“.

El povesteşte că a luat legătura cu regizoarea Mihaela Andoni pentru că vroia ca videoclipul său să fie unul de bună calitate.

Şi aşa a ajuns duminică, pe aerodromul de la Luncani, judeţul Cluj, unde a avut loc evenimentul.

Ceteraşul mai zice că nu a mai sărit până acum cu paraşuta şi recunoaşte că i-a fost teamă. „Am luat nişte horincă înainte să-mi fac curaj ca să sar de la 3.000 de metri“, adaugă maramureşeanul (foto mai jos, credit foto: Voicu Stănese).

http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/foto-video-ceteras-maramu-vrea-cartea-recordurilor-vasilica-gojda-cantat-vioara-aer-3000-metri-inaltime-1_5443af600d133766a80f51e0/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *