Menu

Nașul lui Vasilică Ceterașul, încântat de fina lui! Nea Mărin, declarații BOMBĂ despre ce i-a cerut finului său

 

Monden / 21 Noi 2016 / 15:54

Nea Mărin este în culmea fericirii. Și nici nu ar avea cum să fie altfel după ce, azi, Vasilică Ceterașu, finul său, a devenit tată, soția acestuia născând o minunăție de fetiță. Iar în urmă cu puțin timp, cei doi au avut o discuție despre ce urmează.

”Am vorbit cu Vasilică, abia aștept să îi țin fetița în brațe. L-am felicitat și i-am transmis să fie sănătoși toți trei. Acum, i-am zis eu, mai trebuie să facă un băiat, să se pună cât mai repede pe treabă, mai ales că sunt tineri”, ne-a spus, evident fericit, nașul celor doi. Mai mult decât atât, apariția pe lume a fetiței i-a făcut program de sărbători.

”Mergem la ei de Sărbători, așa cum se face acolo petrecere nu se face niciunde. Oricum, pe 6 ianuarie, la fix șase sătămâni de la naștere, așa cum e și obiceciul la ei, o botezăm pe micuță”, ne-a mai spus Nea Mărin.
La câteva luni de la nuntă mare de la Oncești, Maramureș, la care au participat peste 1.500 de persoane, Amalia și Vasilică „Ceterașu” şi-au cunoscut astăzi fiica.
“Cea mai tare soție şi, de la ora 02:40, cea mai tare mămică! Te iubesc si îți multumesc pentru prințesă!” este mesajul publicat pe o reţea de socializare, acolo unde a fost postată şi prima imagine cu proaspeţii părinţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *