Menu
Cu vioara la 3.000 de metri deasupra Clujului, pentru Guiness Book. Daca se valideaza, banii ajung la copiii orfani

Cu vioara la 3.000 de metri deasupra Clujului, pentru Guiness Book. Daca se valideaza, banii ajung la copiii orfani

Primul videoclip din cariera maramureseanului Vasilica Ceterasu a fost filmat in conditii incredibile. Cantaretul s-a aruncat cu parasuta din avion si a cantat la vioara in aer pana la coborare. Ar putea fi un record mondial cu acte in regula, caz in care banii aferenti vor fi donati pentru achizitionarea de instrumente muzicale pentru copii din case de plasament.

Filmarea a avut loc duminica, 19 octombrie. Avionul a decolat de pe aerodromul din comuna clujeana Luncani si s-a ridicat pana la 3.000 de metri de unde artistul, pe numele sau adevarat Vasilica Godja, s-a aruncat cu parasuta si a cantat la vioara.

“A fost ideea mea. M-am tot gandit cum sa filmez pentru primul meu videoclip, ce sa fac ca sa fie ceva inedit, cum nu a mai facut nimeni”, a marturisit Vasilica.

Videoclipul a avut-o ca regizoare pe Mihaela Andoni. In primul moment de cadere, baiatul a avut cateva minute in care si-a pierdut cunostinta, insa apoi si-a revenit si a cantat fara incetare, pana cand a ajuns la sol.

http://www.ziardecluj.ro/cu-vioara-la-3000-de-metri-deasupra-clujului-pentru-guiness-book-daca-se-valideaza-banii-ajung-la-copiii-orfani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *